Geplaatst op 16 september 2024

ZwembadBranche Dag 2024

Zwembadhouders: zien we jullie op de ZwembadBranche Dag?

Op dinsdag 15 oktober 2024 vindt de ZwembadBranche Dag plaats. 

Ook dit jaar zijn wij als exposant aanwezig. Onze zwembadwater-experts informeren je graag ter plekke over de waterbehandeling, de verschillende wateronderzoeken en alle (nieuwe) wet- en regelgeving op het gebied van schoon en veilig zwembadwater. Een mooie gelegenheid om elkaar - naast de telefonische en digitale contactmomenten - persoonlijk te ontmoeten. Zo kunnen we samen kennis uitwisselen over diverse onderwerpen uit ons vakgebied en informeren en adviseren we je graag persoonlijk over veilig en schoon zwembadbeheer.

Locatie

Net als vorig jaar vindt de ZwembadBranche Dag plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze locatie is centraal gelegen naast de A1 en A30, makkelijk aan te rijden en met voldoende parkeerplaatsen.

Aanmelden

Het bezoek is gratis. Je moet je alleen vooraf even online aanmelden. Dat kan vanaf nu! Klik daarvoor op onderstaande fotobanner.

Klik hier voor meer algemene informatie over de ZwembadBranche Dag 2024.

Alvast een afspraak maken?

Dat kan. Onze zwemwaterexperts Paul Blom, Henk Vissers, Suzanne Westendorp en Ger Hulshof en ook onze relatiebeheerders Sietse Hylkema, Joep van Schaik en Cees Onvlee van onze Customer Service zijn op de ZwembadBranche Dag aanwezig om je te ontvangen. Je vindt C-mark in hal 1 met standnummer 1.36. Wil je weten op welk tijdstip zij op de beurs zijn en alvast een afspraak maken? Stuur ons dan een berichtje via c-mark@ftbnl.eurofins.com

  • Wanneer? Dinsdag 15 oktober 2024
  • Waar? De Midden Nederland Hallen in Barneveld. Link naar google-maps.
  • Hoe laat? Van 9.00 uur t/m 16.00 uur
  • Standnummer Eurofins C-mark? 1.36 (hal 1)

 

Dus: meld je vanaf nu aan. We kijken uit naar je bezoek!

Deel dit bericht: twitter linkedin googleplus facebook email
Terug naar overzicht